Det är inte bara sport man kan betta på, det finns även andra evenemang och saker som flera bettingsajter har odds på. Allt för att göra det lite roligare i spelarens vardag. Man kan nästan säga att det finns odds på allt. Du kan betta på saker som riksdagsval, Idolvinnaren, vädret på midsommar och mycket, mycket mer. Man kan i alltså i princip betta på allt, flera bettingsajter har satsat på detta och det är inte svårt att hitta.

Om man vill kan man tillexempel betta på vem som kommer att vinna presidentvalet i USA nästa år 2012. Just politiska evenemang och händelser är faktiskt det som verkar vara mest populärt just nu. Ett tag fanns det till och med odds på när och hur man skulle hitta Bin Laden eller Saddam Hussein.

Betta på dokusåpor

På nästan alla TV-sända dokusåpor där det ska koras en ensam vinnare kan du hitta odds som går att spela på. En del sajter går till och med så långt att du kan betta på enskilda tävlingsmoment som till exempel vem som ska åka ut ur Robinson nästkommande utröstning. I vissa fall kan man även betta på vem som kommer att få en romans med vem och så vidare i all oändlighet. Många bettingsajter har satsat en del på detta och det har visat sig att det är mycket populärt, det lockar en publik som inte vanligtvis är intresserade av betting men älskar TV.

Betta på vädret

Eftersom att det går att betta på allt annat så är inte vädret något undantag. Man kan satsa sina pengar på när den första snön ska komma tillexempel. Det brukar även gå att betta på saker som tillexempel om det kommer att regna på midsommar eller om när den första sommarvärmen kommer enligt SMHI s standard. Det går att spela om allt.